Beoordelingen van Mr. Sushi Veenendaal

Recente recensies van Mr. Sushi Veenendaal

4 sterren na 102 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering dit maal en uiterst vriendelijke bezorger. Helaas maar 6 stukjes Sashimi ipv 8 ontvangen en het bakje Gember miste. Dit werd 30 minuten later alsnog gebracht opzich prima alleen je gaat geen 30 minuten wachten met het eten, waardoor we geen gember hadden.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg iets anders dan ik besteld heb. Namelijk een bak met alleen maar tonijn. En ik lust helemaal geen tonijn. Toen ik hierover belde bleek dat er heel veel, waaronder de zalm, op was. Maar dan laat je dat toch even weten? Het is bovendien ook niet opgelost.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakt geweldig, maar de bezorging was 45 minuten later dan aangegeven in de mail.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb weer lekker gesmuld van de Sushi. Tot de volgende keer!

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en overheerlijk. Een echte aanrader om sushi te bestellen bij Mr. Sushi

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker sushi en super service! Ik kwam een kwartier te vroeg mijn bestelling halen en toen hebben ze 'm snel even klaargemaakt (was niet zoveel).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was er 2x wasabi ipv 1x wasabi en 1x gember geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde lang en de sushi was helemaal uit elkaar gevallen. Geen Mr. Sushi meer voor mij!

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, goede bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

besteld en afgehaald. heerlijk van gegeten, ga er zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekende service en goede kwaliteit. Meerdere keren gebruik gemaakt van deze zaak.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en lekker!

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, lekkere sushi.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De crispy chicken smaakte niet naar chicken, en de saus die erop zat was helemaal uitgedroogd. Verder was het wel prima te eten

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Een aanrader!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer helemaal top! Verrukkelijk! Alleen niet de gratis roll erbij ...

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sushi, snelle bezorging, maar wederom de beloofde gratis rol er niet bij. Zelfs om gevraagd en toch niet gekregen.

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi, was alleen wel 25 min later gekregen dan dat ik gevraagd had en ik heb geen extra rol gekregen terwijl ik 36,95 euro heb uitgegeven.😔 verder hele lieve bezorger en vriendelijk personeel als je belt hoelaat je eten komt zijn ze heel vriendelijk en helpen ze je wel goed

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst was minder lekker als anders. Rest heerlijk.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling gedaan, bezorging op maat (tijd) en een heerlijke schaal met Sushi! Voor herhaling vatbaar!

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam er laat, we moesten 1,25 uur wachten ipv 40 minuten. Enkele sushi was lekker, maar de meeste zat niet veel smaak aan en waren erg zacht en veel te dik. Erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super, lekker eten en prima bezorgservice

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Er staat als je voor meer dan 30 euro besteld je er wat extra's bij krijgt. Dit is nu de 2de keer dat, dat niet zo was. Jammer zet dan niet online dat je boven de 30 euro nog wat extra's erbij krijg. Sushi was heerlijk

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd met tevredenheid vrij vaak bij Mr. Sushi. Heerlijke sushi’s, snelle bezorging, vriendelijke bezorgers. Tot mijn verbazing zat er bij mijn bestelling gisteren 8 stuks tuna salad roll extra bij. Na gebeld te hebben om te zeggen dat ze een fout hebben gemaakt bij mijn bestelling, kreeg ik te horen dat het een cadeautje is van de zaak! Ik schrijf normaal gesproken geen recensies (positief of negatief) maar dit is toch het vermelden waard! Vriendelijk bedankt voor de waardering in mij als klant! Voor mij meer dan 5 sterren waard!

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers, snel geleverd! Voor herhaling vatbaar !

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde lang (ruim 1,5 uur). Best duur voor bezorgeten. Wel goede kwaliteit en ruim genoeg te eten. Waarom zit mr Sushi niet in Den Haag of (ruime) omstreken?

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi! Keurig op tijd! Nette bezorging! Keurige service! Bij de vorige bestelling waren ze wat vergeten maar dat werd deze keer recht gezet!

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker as altijd.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bakje gember ontbrak ..... kunnen jullie dit alsnog verrekenen aub? Dank!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was lekker. De losse stukken vis hadden geen enkele smaak. Verder vind ik de prijs/ kwaliteit verhouding niet goed.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanaf 30 euro krijg je een extra (gratis) rol bij de bestelling, echter zat deze er niet bij.

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en sommige stukjes waren nog warm.😊

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Verrukkelijk! Snel

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd. Kwaliteit prima.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en keurig op tijd

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel bezorgd, smaakte vers en zag er goed uit! Heerlijk!

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en snel bezorgd zoals altijd. Tevreden!

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en erg smaakvol!

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was goed, alleen levering half uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi & mooi op tijd bezorgd!

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb al vele malen besteld. Kwaliteit is denderend goed.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was zeker niet verkeerd maar vond het zeewier ontzettend taai! Dit maakte de sushi rol eten vervelend. Deze rook ook niet heel lekker 🤔

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd (op vrijdag, van bestellen tot in huis minder dan drie kwartier, plusminus 8km), vriendelijke bezorger. Smaakte vers en erg lekker!

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld en altijd goed. Nu veel harde stukjes in de vis, weinig smaak en de beloofde gratis rol niet ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi erg lekker maar de sojasaus veels te zout. Zou fijn zijn als jullie ook met minder zout aanbieden Bezorging als altijd snel en zeer vriendelijk

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk,vers en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi van Mr. Sushi is altijd heerlijk. Je eet je vingers erbij op. Bestellen en bezorgen gaat altijd prima.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !!

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heerlijk gegeten. Shushi met makreel is een echte aanrader.

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en bijzonder vriendelijk personeel / bezorgers. Aanrader!

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk en lekker snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Adverteren met: bij 30 euro een gratis rol. Voor ruim 50 euro een bestelling maar geen gratis rol? Je moet er dus om vragen (het zelf bij de opmerking zetten). Sushi was verder prima.

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi is heerlijk en van prima kwaliteit. Misschien komt de mevrouw niet altijd even vriendelijk over en zouden ze daarvoor iemand anders in de plaats moeten nemen. Iemand die wat meer “charme” heeft. Toch kreeg ik wel een gratis roll bij mijn online bestelling.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, ontzettend lekkere sushi! En kleine aanpassingen zijn geen probleem, wij bestellen alleen nog hier!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Snel bezorgd!

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi en bezorging

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fout in de bestelling. Producten waren niet vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en mooi op tijd toppie??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke sushi alleen jammer dat er op de site staat dat je een gratis rol krijgt bij 30 euro en die dan vervolgens niet krijgt. Dat is jammer, afgezien van dat is de sushi perfect en blijf ik met alle liefde sushi halen bij mr. Sushi.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit maar duur voor de hoeveelheid

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de facebook van mr sushi stond er een kortingscode waarmee je een gratis roll zou krijgen en er stond geen minimun bestelbedrag bij. Ik de code ingevoerd en mijn gratis roll aangeklikt en de bestelling is bevestigd. Word ik vervolgens gebeld door een mevrouw die zelf niet op de hoogte is van hun acties en zei dat het niet kon en dat dit pas vanaf min 30 eur kon (wat niet aangegeven stond op facebook). Ik gaf aan dat ik dit heel raar vond en ze was erg blij toen ik zei annuleer de bestelling maar en gooide gelijk de hoorn er op. Erg onklantvriendelijk, ik zal hier alleen hierom al niet meer bestellen.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi! Stond keurig op tijd klaar en smaakte erg vers

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger belde om 17:55 uur dat zijn benzine op is van de tank en hij naar het dichts bijzijnde tankstation moest lopen om te tanken, eten was er uiteindelijk pas om 18:45 uur.. Is dus erg lang onderweg geweest. Hadden 4 ipv 5 loempia's deze waren helaas koud, de sushi die warm moest zijn was lauw en niet meer zo lekker. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Wij hadden aangegeven 2 paar stukjes, deze waren niet meegeleverd. Klein min puntje maar dat hebben wij zelf makkelijk kunnen oplossen!

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Rijst plakte overal aanvast en heb later op de avond ervan gekotst.. Ben teleurgesteld

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Uramakimix (32 st.) is prima voor 2 personen!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven voor de bezorging, anders had ik dat gedaan. Om 18:15 een bestelling beplaatst en als bezorgtijd 19:15. Na lang wachten en 2 keer bellen met als antwoord: 20 minuten (denk ik, niks van te verstaan namelijk) kregen we om 20:20 onze bestelling. Aan de telefoon kon er geen excuus vanaf, alleen: eetsmakelijk... ook nadat ik zei dat ik de bestelling niet meer hoefde en mijn geld terug wilde. Dit heb ik nog nooit meegemaakt, zal geen goed woord over Mr Sushi verspreiden!

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten was prima! Alleen zaten er geen stokjes bij en die had ik wel besteld. Bezorging was goed en heel snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gedaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en snel bezorgd. Staat alleen bij dat je een gratis sushirol krijgt als je via eigen site besteld. Deze hebben wij niet gehad.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu al meerdere keren sushi besteld. Iedere keer is de kwaliteit van het eten top! Ook de bezorging is keurig op het afgesproken tijdstip. Bij mijn laatste bestelling zat krab; ik had aangegeven hier allergisch voor te zijn. Na een belletje werd er meteen een vervangende sushi roll langs gebracht met excuses. Keurig opgelost dus. Ik ben zeer tevreden

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen mogelijkheid om de gratis rol sushi te bestellen (dus ook niet gekregen) en de futo spider zat maar 1 stukje ebi fry in, en verder helemaal niets. De Sushi for you box was dan weer wel gewoon goed zoals het hoort.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker! Ook redelijk snel bezorgd. Alleen jammer dat jullie aangeven een gratis rol erbij te geven als je via jullie site besteld en het er vervolgens niet bij doen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en netjes op tijd??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, en precies op tijd bezorgd!

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee keer besteld bij Mr. Sushi en beide keren was het super lekker en een snelle bezorging.

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten vooral de gefrituurde was lekker en mooi op tijd bedankt voor de goede service

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijk site, heerlijke sushi en snelle levering (zelfs op de zondag) door een vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk! Expres anderhalf uur voordat we het wilde hebben besteld, bestelling was alsnog 20 minuten later dan we hadden doorgegeven. Jammer maar geen ramp, zeker als de sushi zo lekker is! Ook goede actie met gratis rol bij besteding vanaf 25 euro!

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam iets later als gevraagd maar was daarentegen erg lekker en voldoende.